![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کلوپ بازی | گالری تصاویر | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
|
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
خوان اول - بیشه شیر
![]() تاریخ عضویت: May 2008
2 تشکر در یک پست
نوشته های آزاد: 0
|
سلام
من از این اسکریپ می خوام برای هاستم استفاده کنم rapidleech لینکش: http://www.rapidleech.com یک سری تغییرات می خواستم در موردش بدم اگر کسی انجام میده بگه . هزینه پرداخته میشه در صورت انجام ایمیل من ayadesign1@yahoo.com اولین مشکلم اینه که معمولا هر فایلی رو البته تا 10 یا 20 درصد اپلود میکنه بعد همین جوری می مونه اگه این مشکل حل شد می خوام براش تایم تعریف کنم که هر فایل بعد یه مدتی پاک شه فضا و پهنای باند من نامحدود هست و از اینجا گرفتم http://www.ipower.com/ipower/index.bml |
||||||||
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
مدیر کل
![]() تاریخ عضویت: Mar 2007
710 تشکر در 362 پست
نوشته های آزاد: 42
حالت من :
|
نقل قول:
دوست عزیز اگر می خواین سرویسی برای دانلود از راپید راه اندازی کنید به علت مصرف بالای CPU سرور , سریعا اکانت شما suspend میشه. در زیمنه حذف فایل هم باید برنامه جدا نوشته شود و شما از طریق پنل یک cron job براش تعریف کنید که هر مثلا 24 ساعت این برنامه رو اجرا کنه. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
خوان اول - بیشه شیر
0 تشکر در 0 پست
|
شما با این سرویس می توانید از 71 سرور به صورت مستقیم دانلود کنید .
بدون محدودیت حجمی و زمانی و در تمام طول روز و با سرعت خیلی زیاد دانلود کنید . |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
خوان اول - بیشه شیر
0 تشکر در 0 پست
|
شما با این سرویس می توانید از 71 سرور به صورت مستقیم دانلود کنید .
بدون محدودیت حجمی و زمانی و در تمام طول روز و با سرعت خیلی زیاد دانلود کنید . |
||||||||
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |